Preskoči na sadržaj Preskoči na navigacijski zaslon

Vikend akcija: -10% popusta na obuću za dvoranu i fitness, sniženi sportski satovi i fitness asortiman

klikni me
KTM

Bicikli i pribor marke KTM Bike Industries neće te iznevjeriti kod izleta biciklom. Najviša pouzdanost u izradi bicikla i primjena moderne tehnologije odlikuju KTM Bikes. Od brdskog bicikla do električnog bicikla KTM ti nudi širok izbor bicikala uz odgovarajuću biciklističku opremu. I sve to možeš pronaći u Hervisovoj mrežnoj trgovini po odličnim cijenama. Stoga jednostavno naruči na mreži i zatraži dostavu kući ili u poslovnicu po želji!

KTM - Najprodavaniji artikli

 • Chronos LC
  -36%
  KTM 
  Chronos LC
  Muški cross bicikl
  kn 11.999,00 umjesto kn 18.999,00
 • Fun Line
  -34%
  KTM 
  Fun Line
  Ženski cross bicikl
  kn 2.999,00 umjesto kn 4.599,00
 • Peak XT 27,5
  -43%
  KTM 
  Peak XT 27,5
  Ženski brdski bicikl 27,5"
  kn 4.499,00 umjesto kn 7.999,00
 • Peak Jr. 20"
  -26%
  KTM 
  Peak Jr. 20"
  Dječji brdski bicikl
  kn 2.799,00 umjesto kn 3.799,00

KTM bicikli - snaga, stil i inovacija

U 2014. godini  KTM bicikli GmbH proslavili su jubilarni 50. rođendan. Riječ je o tvrtci  s višegodišnjim iskustvom u proizvodnji bicikala, koja kontinuirano radi na njihovom poboljšanju te u proizvodnji koristi inovativne tehnologije. Bez obzira radi li se o biciklima za slobodno vrijeme ili profesionalni sport, KTM bicikli održat će obećanje svojim kupcima.

KTM - Made in Austria

Tradicija ovog austrijskog proizvođača bicikala seže u 1960-te godine. Prvi bicikl s oznakom Made in Austria datira iz 1964. godine.  Zahvaljujući postignućima profesionalnih biciklista kao što su Walter Obersberger i Walter Bronca, 1970-tih godina brand KTM bicikli  postaje poznat. Samo 25 godina nakon proizvodnje prvog bicikla, 1989 godine dolazi prva napuknuta rama. Od tada  tvrtka uspješno širi prodaju diljem svijeta.

Od brdskog do električnog bicikla

KTM bicikli nisu se specijalizirali samo za profesionalni biciklizam, već i za bicikle visoke kvalitete za rekreaciju i slobodno vrijeme.  U Hervis web trgovini pronaći ćete razne modele KTM bicikala.  Počevši od dječjih i bicikala za mlade preko cross i trekking do brdskih bicikala, Hervis nudi bicikle vrhunskih marki po najpovoljnijim cijenama. KTM ima mnogo za ponuditi i na području električnih bicikala koji postaju sve popularniji budući su pogodni i za slobodno vrijeme, primjerice za izlete ili kupovinu, ali i zahtjevne sportaše koji su odavno prepoznali da se pomoću motora mogu prijeći veće udaljenosti i postaviti viši ciljevi. Opremljen snažnim Bosch, Shimano ili Panasonic motorom i LCD zaslonom, KTM nudi moderne električne bicikle sofisticiranog dizajna. U Hervis web trgovini pronaći ćete i električne bicikle za gradsku vožnju s praktičnom košarom, kao i električne bicikle za teren. Svi dijelovi KTM električnih bicikala sastavljeni su u skladu s najvišim standardima kvalitete te ispitani modernim metodoma koje osiguravaju najviše standarde. Osim KTM bicikala, Hervis u ponudi ima i bogat izbor KTM biciklističke odjeće futurističkog dizajna koji privlači pažnju gdje god se nalazili, biciklističke rukavice te biciklističke cipele. Sve navedeno moguće je naručiti u web trgovini. Bicikli naručeni putem web trgovine mogu se isporučiti na kućnu adresu. Ukoliko niste vični sastavljanju, bicikl se može isporučiti i u vama najbližu trgovinu gdje će vam naše profesionalno osoblje bicikl sastaviti. Čim vaš bicikl stigne u trgovinu, kontaktirat će vas naši djelatnici ukoliko imate specifičnih želja i zahtjeva.  Svi vaši zahtjevi će se razmotriti. Svoj sastavljeni bicikl možete podići u trgovini.

Povrat u roku 14 dana Povrat u roku 14 dana
SSL sigurnost SSL sigurnost
Besplatni povrat Besplatni povrat
Opći uvjeti poslovanja Opći uvjeti poslovanja
Gore Gore