Preskoči na sadržaj Preskoči na navigacijski zaslon

Vikend akcija: -10% popusta na obuću za dvoranu i fitness, sniženi sportski satovi i fitness asortiman

klikni me
somealttext
Mammut

Kretanje na svježem zraku dobro je za tjelesnu kondiciju i super je ravnoteža svakodnevnom stresu. Kampiranjeplaninarenjepenjanje i turno skijanje samo su neke od omiljenih vrsta outdoor sporta kojima se rado bave mnoge osobe. No, morate biti dobro opremljeni za sport na otvorenom i u planinama. Upravo su iz tog razloga brojni funkcionalni artikli marke Mammut, koje možeš naručiti u Hervisovoj mrežnoj trgovini s dostavom kući, vrlo prikladni za duže ture u prirodi.

Mammut kao idealan suputnik za vanjske aktivnosti

Planinski sportaši i ljubitelji prirode vole odjeću, obuću i opremu od Mammut. Brend cijene atletičari diljem svijeta ali rekreativci.

Mammut – broj 1 za sportaše na otvorenom

Već u 1862 godini, firma Mammut Sports Group AG je pokrenuta u znoju. U početku su radili užad a kasnije se brend specializirao u odjeću, ruksake, opremu za penjanje i mnoge druge. U izradi užeta za penjanje, Mammut je trenutno jedan od vodećih svjetskih lidera sa visokom kvalitetom i vrlo je ekološki osviješten. Mammut je jako poznat po različitosti sportskih artikala. Tekstil je specijalno dizajniran za funkcionalnost i garantirano vodi na tržištu zahvaljujući najnovijoj tehnologiji materijala. Prozračnost, materijali koji dišu, hlađenje, grijanje i mnogi drugi koji će Vam pomoći da Vašu aktivnost nikada ne zaboravite.

Raznolikost mammuta

Mammut je savršen odabir za sve sportove na otvorenom. Oprema je najbolja za kampiranje, planinarenje i penjanje. Od vreća za spavanje, opreme za alpinizam, treking obuće do opreme za skijanje mammut ima sve što Vam treba za boravak u planinama. Vaš ruksak za lavine, posebna oprema za tourno skijanje i naglavne lampe je najbolja oprema za svaki  put u planine.

Pogledajte po Hervisovoj stranici, naručite i ćemo Vam dostaviti direktno u Vaš dom ili najbližu Hervisovu poslovnicu

Povrat u roku 14 dana Povrat u roku 14 dana
SSL sigurnost SSL sigurnost
Besplatni povrat Besplatni povrat
Opći uvjeti poslovanja Opći uvjeti poslovanja
Gore Gore