Preskoči na sadržaj Preskoči na navigacijski zaslon

Ekskluzivno na internetu! -20% na bicikle. Kod za popust: '' 20NABICIKLE''

klikni me
Natrag
x Zatvori
Adidas

Otkrij opremu, odjevne predmete i obuću marke Adidas za svoj omiljeni sport kao što je trčanjenogometboks ili plivanje. Odmah naruči u Hervisovoj mrežnoj trgovini i zatraži dostavu na kućnu adresu ili u poslovnicu po želji! 

Akcija  
Brisanje svih filtera x

193 Suggestions

VLNEO COURT
ADIDAS VLNEO COURT
-33%
ADIDAS  VLNEO COURT
kn 299,99
umjesto kn 449,99*

Bijele sportske tenisice sa 3 crne crte? Dobro predpostavljate, govorimo o našem najboljem brendu Adidas!

Adidas- brend sa poviješču

Adolf Dassler je 1949 godine osnovao ovu sportsku marku. Ime firme je akronim napravljen od njegovog nadimka  ‘‘ Adi ‘‘ i od prvih triju slova njegovog prezimena. Čak i prije tog doba, u 1920 godini, Dassler i njegov brat Rudolf su radili sportske tenisice koje su čak bile korištene na Olimpijskim igrama 1928 godine u Amsterdamu I 1936 godine u Berlinu gdje su osvojile četiri zlatne medalje.  Kada su se braća razišla, Rudolf je osnovao poznati brend Pumu i postao je direktna konkurencija  Adidasu.  Adidas nogometne tenisice koje su nošene Njemačkom reprezentacijom  na svjetskom nogometnom prvenstvu 1954 godine su bile revolucionarne: vrhunske performance su postignute tako da su se mogli mijenjati čepovi . To je bila samo jedna Adidasova inovacija u svijetu sportske obuće a kasnije 1960 godine je krenuo I raditi tekstil.

Adidas kao robna marka

Adidas je uskoro postao svijet za sebe. Marka je postala toliko poznata da je bila povezana sa mnogo ljudi od 1990ih. Ne samo u sportu nego i u pop i rap kulturi. Adidas je postao više nego popularan. Mnogo zvijezda se u svojim spotovima pojavilo sa poznate tri crte. Tako su I postale poznatim trademarkom i napravile kultni Adidasov status. Individualni modeli tenisica od 1970 do 1980 su postali klasikom I osugurali Adidasu svoje mjesto među rekreativcima.  Zbog toga je Adidas postao svakodnevno nošen sportski brand. Ako nosite Adidas artikle za sport ili svakodnevnicu, Herivsov Onlineshop će Vam ponuditi široki asortiman obuće, opreme i tekstila. Pogledajte ponudu, naručite direktno u Vaš dom ili u najbliži dućan.

Povrat u roku 14 dana Povrat u roku 14 dana
SSL sigurnost SSL sigurnost
Besplatni povrat Besplatni povrat
Opći uvjeti poslovanja Opći uvjeti poslovanja
Gore Gore