Preskoči na sadržaj Preskoči na navigacijski zaslon

Samo danas na internetu: -10% na sve* Kod za popust: MASTER10

klikni OVDJE
Natrag
x Zatvori
Asics

Asics, vrhunski proizvođač sportskih cipela i sportske odjeće već se godinama dokazuje razvojima za trčanje. No, i u drugim vrstama sporta, kao što je fitnes i tenis, a naposljetku i u području slobodnog vremena Asics se može pohvaliti vrlo kvalitetnim cipelama i funkcionalnom odjećom. Provjeri sam i naruči proizvode marke Asics po odličnim cijenama u Hervisovoj mrežnoj trgovini.

Akcija  
Brisanje svih filtera x

12 Suggestions

  Za internet narudžbu
  Za rezervaciju u trgovini

Asics- kvaliteta sa poviješću

Asics se odlučio za proizvodnju visokokvalitetnih i udobnih artikala koji pomažu tijelu da postignu najbolje rezultate. Ime ''Asics'' je skraćenica latinske izreke '' Anima Sana in Corpore Sano'', što znači '' Zdrav um u zdravom tijelu.'' Ta skraćenica ne samo da je legendarna nego i osnovna filozofija  Asics obuće. Asics obuća je dizajnirana tako da izlazi u susret svakom tipu sporta za koje je rađena.

Asics priča

Asics ima dugu povijest u izradi obuće. Prethodnica firme je osnovana 1949 godine u Japanu od Kihachiro Onitsuka. Njegova ideja je bila da se svi sportaši udruže i promoviraju zajednicu. Prvi produkt Onitsuke je bila košarkaška tenisica pa tenisica za trčanje. Onitsuka je svoju slavu sagradio svojim tenisicama koje su vrlo četo pobjeđivale na natjecanjima.  

U Asicsovoj povijesti su mnogi izumi koji unaprijeđuju funkcionalnost sportske obuće. Zračne rupice u obući za duge trase, igle za trkačku stazu, zavinuti prednji prsti prema gore za ugodnije trčanje i mnogi drugi.

Onitsuka Tiger postaje Asics. Danas jedna od vodećih proizvođača sportske obuće. U 2002 godini odlučuju se vratiti stare modele Onitsuke Tiger.

Asics za trkačke sportove

Bili profesionalac ili rekreativac, par asicsa vam nebi smio nedostajati u domu. Zašto? Zato što Asisc kombinira sve karakteristike dobre trkačke obuće: stabilnost, ublažavanje, konfor i optimalnu fleksibilnost obuće. To su sve stvari koje čine odlučujući doprinos pozitivnom iskustvu  koji bi trebali imate na umu kada birate obuću.  Unatoć tomu, Asics konstanto poboljšava svoje modele. U Japanu postoji centar koji je posvećen istraživanju i unaprijeđenju obuće za trčanje.  Asics je isto poznat po dobrom omjeru cijene i kvalitete svojih proizvoda. Najbolje je da probate sami.

Hervis Vam omogućuje velik izbor muških, ženskih i dječjih  Asics tenisica za trčanje. Kod nas će te pronaći vrhunske Asicsove modele.  Ako niste sigurni koji model izabrati, u Hervisu imamo profesionalni aparat za analizu stopala ali Vas možemo i naručiti za profesionalnu analizu. Svi trenutni podatci za Vaše ASICS FOOT ID su online.

Asics nije strogo baziran samo na trčanje. U Hervisu možete pronaći Asics obuću za teretanu, tenis i druge sportove.  Samo potražite na našoj intenetskoj stranici, naručite, a mi će mo Vam dostaviti u dom ili u Vama najbliži Hervisov dućan

Povrat u roku 14 dana Povrat u roku 14 dana
SSL sigurnost SSL sigurnost
Besplatni povrat Besplatni povrat
Opći uvjeti poslovanja Opći uvjeti poslovanja
Gore Gore