Preskoči na sadržaj Preskoči na navigacijski zaslon
Vaude

Kretanje je duhovno i tjelesno vrlo važno i često nam pruža odmor od stresne svakodnevice. Bilo to penjanje, kampiranje, biciklizam ili jednostavno planinarenje, svima nam je potrebno kretanje za uravnoteženi život. No, pritom je potrebno paziti na odgovarajuću opremu. U Hervisovoj mrežnoj trgovini pronaći ćeš izbor proizvoda tvrtke Vaude s kojima se možeš savršeno opremiti za outdoor avanturu. Naruči sada jednostavno na mreži i zatraži dostavu opreme tvrtke Vaude jednostavno do tvoje kuće!

Akcija  
Brisanje svih filtera x

0 Suggestions

  Za internet narudžbu
  Za rezervaciju u trgovini
0 proizvoda pronađenih

Opremljen sa Vaude za svaku avanturu!

Rekreativci i ljubitelji kampiranja se oslanjaju na opremu, obuću i odjeću od Vaude. Osobito što fanovi prepoznaju, je što firma plaća pošteno radnike i  koja radi visokokvalitetne materijale. Osim partnerstva sa WWF-a i njemačke Alpinske udruge, tvrtka je od 2010 godine dio Fair Wear Foundationa .

Vaude- održiva oprema za prirodu

Vaude je osnovao Njemac Albrecht von Dewitz 1974 godine koja je i dalje u vlasništvu obitelji.  Ime je napravljeno od inicijala osnivača, VD koje se čita vaude. Na početku Vaude je proizvodio samo ruksake i opremu za planine. Kasnije, je krenuo i u sportske i modne artikle koji prate trend i modu. Firma je od početaka postavila visoke standarde i 2015 godine su dobili nagradu za '' Njemački najodrživiji brend'' . Sav teksil se može 100% reciklirati.

Vaude- različitost artikala

Vaude je jako poznat po svojoj opremi za sportove u planinama. Šatori su vrlo otporni i kvalitetni, pa ih tako i jako puno ljudi koristi. Nećete samo naći opremu za planinarenje, kampiranje i penjanje, nego i mnogo biciklističkih artikala koji se odupiru svim vremenskim uvijetima.  Izričito biciklistički ruksaci i torbe, koje koriste profesionalci na svojim putovanjima.

Zato pogledate naš asortiman Vaudea na Hervisovoj internetskoj stranici, naručite iz Vašeg doma a mi ćemo Vam poslati u dom ili u najbliži Hervisov dućan.

Povrat u roku 14 dana Povrat u roku 14 dana
SSL sigurnost SSL sigurnost
Besplatni povrat Besplatni povrat
Opći uvjeti poslovanja Opći uvjeti poslovanja
Gore Gore