Preskoči na sadržaj Preskoči na navigacijski zaslon

Samo ovaj vikend na internetu: dodatnih 10% na sve što ima kotače! kod: ZAVRTI10

PREGLEDAJ
Natrag
x Zatvori

Biciklistička kaciga

Kacige su sve važnija tema u posljednjih nekoliko godina. Prije svega dječje biciklističke kacige trebale bi se nalaziti u inventaru svakog obiteljskog izleta. U Hervisu ćeš pronaći biciklističke kacige između ostaloga od marki Uvex, Giro i Bell u različitim izvedbama i bojama.
Akcija  
Brisanje svih filtera x

17 Suggestions

  Za internet narudžbu
  Za rezervaciju u trgovini

Sigurnost je uvijek na prvome mjestu - s odgovarajućom biciklističkom kacigom možeš doživjeti užitak u vožnji bez razmišljanja!

Glava je najvažniji dio cijelog tijela. Stoga je posebno važno da je zaštitiš. Nažalost, u posljednjih je nekoliko godina sve više nesreća tijekom biciklističke ture prouzročilo ozbiljne ozljede glave. Kako bi s djecom mogao bezbrižno voziti bicikl, Hervis ti nudi širok raspon biciklističkih kaciga. Jer biciklističke kacige smanjuju rizik od ozljede glave za 85 %. Što je dobra biciklistička kaciga? Dobra biciklistička kaciga štiti cijelu glavu, tj. čelo, sljepoočnice i potiljak. Ona ne bi trebala kliziti i zbog toga mora biti što je moguće uža, ali bez pritiska. Remeni za zatvaranje trebaju biti jednostavni za korištenje, tako da kacigu lako možeš skinuti odn. ponovno zakopčati. Na kraju mora biti prozračna, jer preko glave emitiramo puno topline. Stoga su ugrađeni prorezi za ventilaciju na našim biciklističkim kacigama. Možemo ti jamčiti da naše kacige imaju priznatu oznaku certifikata. Da bi to dobile, moraju proći određene testove. One se naime ispituju na ● čvrstoću ● tijesnost ● prigušenje ● sigurnost remena i zaključavanja Za prigušivanje se upotrebljava polistiren koji se dokazao u ovom području. Ono što je najvažnije, međutim, još uvijek je držanje biciklističke kacige. Samo ako sjeda stvarno dobro, idealno može pružiti zaštitu i sigurnost. Ako ne znaš točnu veličinu kacige, naši će ti zaposlenici neposredno u Hervis poslovnicama pružiti savjet i podršku. Ako tvoja željena kaciga nije dostupna u trgovini, zaposlenik je može naručiti na mreži za tebe! Možeš, naravno i kod kuće vidjeti, sjedi li kaciga udobno. Mi ćemo to otkriti mali trik: Ako nosiš kacigu dok klimaš glavom, ne smije se pomaknuti. Ako si naručio krivu veličinu, možeš je vratiti bez problema. Zašto bih trebao nositi biciklističku kacigu? Kao što je već spomenuto, ovdje je sigurnosni aspekt u prvom planu. Tijekom pada na glavu, koja se, na žalost, može dogoditi vrlo brzo u biciklizmu, biciklistička kaciga apsorbira sile koje djeluju na lubanju. Time se ozbiljne i po život opasne ozljede glave znatno smanjuju. Pogotovo je za djecu biciklistička kaciga vrlo važno pitanje, jer često nisu tako sigurna na biciklu kao odrasli. U Hervisu možeš pronaći dječje biciklističke kacige, kako bi i najmanji biciklisti bili optimalno zaštićeni. Za profesionalne bicikliste biciklistička kaciga nema samo sigurnosne prednosti, nego se otpor zraka može poboljšati. Posebnim dizajnom kacige postižu se aerodinamična poboljšanja strujanja zraka oko glave. Osim toga mislimo da biciklističke kacige izgledaju fora i super upotpunjuju tvoju biciklističku odjeću. Kod nas možeš pronaći modele marki Uvex, Giro i Bell u svim mogućim bojama. Stoga se brini o svojoj sigurnosti i naruči odgovarajuću biciklističku kacigu na mreži.
Povrat u roku 14 dana Povrat u roku 14 dana
SSL sigurnost SSL sigurnost
Besplatni povrat Besplatni povrat
Opći uvjeti poslovanja Opći uvjeti poslovanja
Gore Gore