Preskoči na sadržaj Preskoči na navigacijski zaslon
Hervis Club Pronađi poslovnicu
Menu      
mega-count-button-down

Salewa

Salewa je vrhunska marka kada se radi o opremi i odjeći za outdoor i alpsko područje. Otkrij aktualne ponude u Hervisovoj mrežnoj trgovini i naruči proizvode marke Salewa jednostavno na kućnu adresu ili u poslovnicu po želji. Jer sljedeća planinarska avantura sigurno te već čeka!

Akcija  
Brisanje svih filtera x

0 Suggestions

  Za internet narudžbu
  Za rezervaciju u trgovini
0 proizvoda pronađenih

Salewa - budite spremni za sljedeću avanturu!
Joseph Liebhart, vjerojatno nije ni sanjao te 1935. godine kada je osnovao Salewu,  da će tvrtka za proizvodnju konjskih sedla i proizvoda od kože jednom postati vodeći brand proizvoda za outdoor aktivnosti te planinske sportove. U pozadini ovoga svjetski poznatoga branda jedna je avanturistička priča.

Od torbe za fotoaparat do skijaških štapova
Za mnoge je  Salewa zaštitni znak za planinske sportove. Ali tome nije oduvijek tako. Ova je  njemačka tvrtka u počecima svoga poslovanja uglavnom proizvodila  torbe za fotoaparate. Ubrzo nakon toga Salewa širi asortiman svojih proizvoda te započinje s prodajom kožnih nogometnih lopti, a ubrzo i s prodajom skijaških štapova čime je započeo razvoj tvrtke u planinskim sportovima.  Uslijedio je razvoj poznatih  andskih ruksaka te laganih i prilagodljivih dereza koji su predstvaljali svojevrsnu revoluciju u planinarenju. ZAHVALJUJUĆI SVOJIM INOVATIVNIM PROIZVODIMA kao što je svrdlo za prbijanje leda. Salewa se postupno afirmira kao vodeći brand u planinskim sportovima. Bliska suradnja s velikanima sportskog alpinizma kao što je Reinhold Messner,omogućila je tvrtci testiranje i poboljšanje svojih proizvoda. U planinskim sportovima izrazito je važno izbjegavati nepotrebnu težinu kako bi se ostvarilo optimalno kretanje.  Upravo zato Salewa ulaže dodatni napor u razvoj proizvoda koji će istovremeno biti i otporni i lagani. Bilo da se radi o kacigi, karabineru ili odjeći, Salewa nudi lagane  proizvode visoke izdržljivosti za ekstremne planinske uvjete.

Pripremite se za planine!
U Hervis web trgovini možete pronaći brojne proizvode - od opreme do odjeće -  za outdoor aktivnosti i planinske sportove vrhunskih brandova.  Pregledajte našu trenutnu Salewa ponudu za kampiranje ili  naručite sve što vam je potrebno za penjanje ili planinarenje. Opremite se Salewa proizvodima u Hervisu i za svoje iduće skijanje . Naručite online, isporuka je moguća na kućnu adresu ili trgovinu u vašoj blizini. Planina vas čeka!

Povrat u roku 14 dana
Povrat u roku 14 dana
SSL sigurnost
SSL sigurnost
Besplatni povrat
Besplatni povrat
Opći uvjeti poslovanja
Opći uvjeti poslovanja
Gore Gore