Preskoči na sadržaj Preskoči na navigacijski zaslon

 Samo danas -10% popusta na internet kupnju! Kod za popust: MASTER10

klikni OVDJE
Hervis Club Pronađi poslovnicu
Menu      
mega-count-button-down

  

Get Movin'

Jednostavno, u skladu sa sloganom Get movin’ HERVIS simbolizira/predstavlja radost prema kretanju i bolji/pozitivniji pogled na život. Hervis Sports u cijelosti je orijentiran na tržište i predstavlja robu vodećih proizvođača iz zemlje i inozemstva. I to po najboljoj cijeni.

Hervis odlikuje visoko kompetentan prodajni program na području sporta i mode, uravnotežen spektar usluga, (kvalificirano) stručno savjetovanje i cjenovno agresivne ponude. 

Hervis je međunarodno poduzeće koje posluje već dulje od četrdeset godina. U Hrvatskoj se poduzeće Hervis d.o.o. pojavilo 2006. godine, a do danas je sa šesnaest prodajnih mjesta postalo najveći i vodeći lanac prodavaonica sportske opreme te odjeće za sport i slobodno vrijeme.

U budućnosti namjeravamo nadograditi maloprodajnu mrežu i zadržati više od 40 % tržišnog udjela među prodavačima sportske opreme. Vjernim i stalnim kupcima osim servisnih usluga želimo ponuditi najveći mogući izbor za bavljenje sportskim aktivnostima i provođenje slobodnog vremena bez obzira odnosi li se to na područje opreme, obuće i/ili odjeće za sport i slobodno vrijeme.

Šarolika ponuda asortimana i pratećih usluga na području sporta i mode, visoka razina stručnog znanja, konkurentska ponuda, i sve aktivnije uključivanje u poticanje zdravog i sportskog načina života svrstava Hervis među vodeće ponuđače sportske opreme u Hrvatskoj.

Predstavljamo vam povijest poduzeća Hervis i osnovne poslovne i statističke podatke.

Iako strmoglav rast naših prodajnih rezultata pokazuje da smo sprinteri, istovremeno smo i maratonci jer svoj cilj još nismo dosegli. 

HERVIS HRVATSKA

HERVIS Sport i moda d.o.o.,
Slavonska Avenija 50 
10000 Zagreb 
OIB: 38757744993 
Tel. br.: +385 1 5499 870 
br. faksa: +385 1 5603 401, 
e-pošta office@hervis.hr

hr-content-unternehmen-text-image-component-daten.jpg hr-content-unternehmen-text-image-component-daten.jpg
Hervis International Hervis International

HERVIS MEĐUNARODNO

Hervis International

 S oko 190 poslovnica u domovini (Austriji) i inozemstvu i prometom od 425. milijuna eura 2014. godine, Hervis je jedan od velikih igrača u stručnoj sportskoj trgovini u Europi. U proteklim godinama Hervis je stavio naglasak na održivi razvoj i postavio brojne lokacije u Sloveniji, Mađarskoj, Češkoj, Hrvatskoj, Rumunjskoj i Njemačkoj.

 

2012. godine Hervis je proslavio 40. rođendan, u Sloveniji i Mađarskoj 15 godina postojanja, u Češkoj 10, a u Hrvatskoj i Rumunjskoj 5-godišnjicu.

 

 

• Lokacije Austrija

• Lokacije Njemačka

• Lokacije Hrvatska

• Lokacije Slovenija 

• Lokacije Rumunjska 

• Lokacije Češka

• Lokacije Mađarska

©SPAR / Werner Krug ©SPAR / Werner Krug
SPAR AUSTRIJA

Matično poduzeće Skupina SPAR Austrija srednjoeuropska je trgovinska grupacija u austrijskom vlasništvu. Poduzeće je osnovano 1954. u Tirolu i Salzburgu, a danas je Skupina SPAR prisutna u osam država (Austrija, sjeverno-istočna Italija, Slovenija, Mađarska, Hrvatska, Rumunjska i Njemačka). Djelujemo na tri poslovna područja: trgovina namirnicama (SPAR, EUROSPAR, INTERSPAR), planiranje, oprema i rad trgovačkih centara (SES Spar European Shopping Centers) i sportska trgovina (Hervis). Više informacija možete pronaći na www.spar.at/unternehmen

Povrat u roku 14 dana
Povrat u roku 14 dana
SSL sigurnost
SSL sigurnost
Besplatni povrat
Besplatni povrat
Opći uvjeti poslovanja
Opći uvjeti poslovanja
Gore Gore