Preskoči na sadržaj Preskoči na navigacijski zaslon

 Samo danas -10% popusta na internet kupnju! Kod za popust: MASTER10

klikni OVDJE
Hervis Club Pronađi poslovnicu
Menu      
mega-count-button-down

IMPRESSUM
i UPUTE ZA UPOTREBU

Izdavač i vlasnik medija odnosno web-stranice

HERVIS Šport in moda d.o.o., Šmartinska cesta 152/G, 1000 Ljubljana 

matična številka: 5966574000, davčna številka: 22109846 

 

Tel. št.: 01 587 40 00, faks št.: 01 587 40 20, elektronski naslov: tajnistvo@hervis.si

 

Upute za upotrebu

 

Upotreba ove web-stranice odvija se pod sljedećim uvjetima: korisnici ove web-stranice izjavljuju da su suglasni s ovim pravilima te da tvrtka HERVIS ni u kojem slučaju ne može odgovarati za upotrebu ove web-stranice.

 

Cijene navedene na web-stranici izražene su u eurima (uključujući PDV). Pridržava se pravo na ispravak očitih pogrešaka u cijeni.

 

Korisnik je suglasan da se podaci dostavljeni u SportsClubu tvrtke HERVIS mogu koristiti, prikupljati, obrađivati i pohranjivati za internetska tržišna istraživanja i marketinške svrhe, kao i za dostavljanje informacija o novim proizvodima i ponudama. Ova se suglasnost u svakom trenutku može opozvati s budućom primjenom slanjem e-pošte na adresu sportsclub@hervis.hr.

 

Ako podaci zbog izvršenja narudžbe budu dostavljeni vanjskim ponuđačima usluga koji po nalogu tvrtke HERVIS pružaju usluge u svrhu opskrbljivanja klijenata i vođenja marketinških aktivnosti, oni su vezani na odredbe Zakona o zaštiti osobnih podataka. Tvrtka HERVIS će, uzimajući u obzir tehničke mogućnosti i gospodarsku prihvatljivost u skladu s članom 24. u vezi s 1. st. članka 25. Zakona o zaštiti osobnih podataka, utvrditi sve mjere za osiguravanje zaštite osobnih podataka. Tvrtka HERVIS će za obavljanje svojih usluga angažirati samo suradnike koji će s tvrtkom potpisati obvezu o poštovanju tajnosti osobnih podataka pri obavljanju posla.

 

Tvrtka HERVIS pridržava pravo isključivanja osoba iz svoje usluge SportsClub, i to u slučaju da za to postoje uvjerljivi razlozi i isključivanje je objektivno opravdano.

 

Svi sadržaji (tekstovi, slike, zvučne datoteke, animacija i filmovi) te dizajn web-stranice tvrtke HERVIS služe samo kao podaci našim kupcima i zaštićeni su autorskim pravima. Isječci web-stranica mogu se kopirati, pohranjivati i dodatno obrađivati isključivo za privatnu namjenu. Za poduzetničku upotrebu potrebna je izričita pismena suglasnost.

 

Upotreba web-stranice odvija se na vlastitu odgovornost odnosno vlastiti rizik. Tvrtka HERVIS ne preuzima nikakvu odgovornost za sadržaj tuđih web-stranica na koje se upućuje hipervezom. Svi podaci ove ponude podliježu zaštiti važećeg Zakona o autorskim i srodnim pravima.

Povrat u roku 14 dana
Povrat u roku 14 dana
SSL sigurnost
SSL sigurnost
Besplatni povrat
Besplatni povrat
Opći uvjeti poslovanja
Opći uvjeti poslovanja
Gore Gore