Preskoči na sadržaj Preskoči na navigacijski zaslon
Natrag
x Zatvori
Under Armour

Under Armour je životni stil, sport i testiranje psihičkih limita. Ako ste fitnes frik nećete zaobići ovaj brend. Imajte koristi od obuće, odjeće i opreme i naručite danas na Hervisovom ONLINE dućanu kako bi mogli započeti optimalan trening. 

Akcija  
Brisanje svih filtera x

33 Suggestions

  Za internet narudžbu
  Za rezervaciju u trgovini

Under Armour na Hervisovoj internetskoj stranici

Under Armour je dugo poznati sportski proizvođač u Americi koji s godinama stalno raste. Mnogi sportaši I profesionalci imaju velike koristi od njihove sportske opreme.

Under Armour- trendovski brend iz Amerike

Prije dvadeset godina, Under Armour je počeo proizvoditi artikle za baseball, košarku i hokej. Kanije i za američki nogomet kao što su štitnici za ramena. Mnogo godina su proizvodili sportske majice, hlače i tenisice. Danas, njihovu uspješnost veže par klubova amerkičkog nogometa pa čak i van država.

Under Armour je prvi brend koji je proizveo termo reguliranu odjeću i odjeću koja se privija uz tijelo. Ta tehnologija je im je omogućila ogromni rast i dan danas ih koristi i američka vojska. U zemljama koji imaju neobičnu klimu Under Armour pomaže regulirati tjelesnu temperaturu. 

Mnogi sportaši i slavne ličnosti podržavaju Under Armour kao što su: Komičar i bodybuilder Dwayne ‘‘The Rock‘‘ Jonson, svjetski prvak Lindsey Vonn, zvijezda američkog nogometa Tom Brady, košarkaš Bryce Harper i mnogi drugi. Također su partneri sa OSV (austrijskom skijaškom federacijom). 

 

Uz obuću, odjeću Under Armour je postao poznat i u modnom sektoru. Iako proizvode većinom sportsku opremu tu su još torbe, modne majice i modne hlače. Under Armour stoji za aktivni životni cilj i sportski profesionalizam i upravo to je razlog zašto viđamo sve češće i češće preklapajuća slova U i A diljem svijeta. 

Povrat u roku 14 dana Povrat u roku 14 dana
SSL sigurnost SSL sigurnost
Besplatni povrat Besplatni povrat
Opći uvjeti poslovanja Opći uvjeti poslovanja
Gore Gore