Preskoči na sadržaj Preskoči na navigacijski zaslon

 Samo danas -10% popusta na internet kupnju! Kod za popust: MASTER10

klikni OVDJE
Hervis Club Pronađi poslovnicu
Menu      
mega-count-button-down

NOVA DIMENZIJA KUPOVANJA

Potpuno prilagođena Vašim potrebama MORE WAYS TO SHOP

 

Dobrodošli u Hervisov višekanalno prodajni svijet, gdje sami možete odlučiti, što, gdje i kada kupiti: izravno u trgovini ili online putem pametnih mobilnih uređaja. Da li želite odmah ponijeti proizvod sa sobom, ili biste radije odabrane proizvode naručili online i odlučili se za dostavu u Vaš ured ili izravno u Vaš dom.Vi odlučujete kako želite!

Ako imate malo vremena za posjet trgovini, možete u bilo kojem trenutku provjeriti da li je Vaš željeni proizvod dostupan u Vama najbližoj trgovini – te ga možete i rezervirati.

 

 

Click & Reserve

Rezervirajte putem interneta

Želite posjetiti neku od naših trgovina i znate koji proizvod tražite ali Vas zanima da li ga ima na zalihi? Nema problema – kod nas možete sada od bilo kuda, jednostavno i brzo, provjeriti dostupnost odabranog proizvoda  i samo jednim klikom rezervirati ga u najbližoj poslovnici.Rezervirano nakon toga pokupite u toj poslovnici.

 

 

Click & Collect

Platite putem interneta, pokupite u trgovini

Pokupite proizvod koji ste kupili putem interneta u vašoj najbližoj Hervisovoj poslovinici – i to bez troškova dostave. Naručite odabrane proizvode iz udobnosti Vašeg naslonjača, platite i preuzmite u najbližoj Hervis poslovnici – BEZ TROŠKOVA DOSTAVE!

 

Mobile

Budite uvijek online

Želite brzo provjeriti našu aktualnu ponudu? Nema problema. Sada možete lako 24 sata na dan, 7 dana u tjednu pomoću Vašeg mobilnog uređaja, uz malo vremena, jednostavno i brzo odabrati, kupiti ili samo rezervirati porizvod iz bogate Hervis ponude.

 

 

Order in store

Naručite proizvod u našoj trgovini a mi ćemo ga dostaviti u Vaš dom

Imate pitanja vezano za  Vaš proizvod  u internet trgovini i želite se savjetovati sa našim strukovno osposobljenim prodavačima? Nema problema: U našoj trgovini možete izabrati proizvod online putem tableta zajedno sa jednim od naših prodavača. Tako ćete dobiti sve potrebene stručne savjete kako biste kupovali online. Odabrani proizvod možete birati da Vam dostavimo ili ga pokupite u najbližoj Hervisovoj poslovnici.

 

100.000 proizvoda u  internet trgovini

Otkrijte sve sportske svijetove i brandove koje Vam nudimo

Ako u najbližoj Hervis trgovini niste pronašli traženi proizvod određenog branda za traženi sport? Provjerite našu online ponudu. Na našoj trgovini pronaći ćete izvanredan izbor sportske i modne obuće, odjeće i opreme poznatih brandova.

 

 

 

Stručno savjetovanje

Više glava više zna. Zajedno sa našim prodavačima ćete pomoću tablet računala sigurno naći proizvod koji tražite!

Imate pitanja vezano za određen proizvod, a Vi ne znate što trebate gledati kada kupujete tenisice? Posjetite nas u jednoj od naših trgovina. Naše osoblje će Vas savjetovati putem tablet računala. Zajedno ćete sigurno naći pravi proizvod za Vas. 

 

 

MASTERCARD

Beskontaktno plaćanje Mastercard® i Maestro® karticama svakog utorka u Hervis trgovinama omogućuje ostvarenje dodatnih 10% popusta na prodajne artikle.*


*Popust se odnosi i na već snižene artikle, ali ne vrijedi za one označene 1. i VIP cijenom. Također, ne vrijedi kod kupnje poklon bonova. 
 

CRO_Hervis_940x343.jpg

Povrat u roku 14 dana
Povrat u roku 14 dana
SSL sigurnost
SSL sigurnost
Besplatni povrat
Besplatni povrat
Opći uvjeti poslovanja
Opći uvjeti poslovanja
Gore Gore