Preskoči na sadržaj Preskoči na navigacijski zaslon

Kupnja bicikla u poslovnici Hervisa

Ako u poslovnici kupujete bicikl, preporučamo vam da kupite i „jamstvo kvalitete bicikla“.

 

Kupnja bicikla u web-poslovnici 

Naši bicikli iz web-poslovnice dijelom su montirani. Dostavljeni su zapakirani u kutiju. Montaža bicikla nije uključena u cijenu, a za nju je potrebno stručno znanje.

Prilikom preuzimanja u poslovnici Hervisa (Click & Collect) moguće je dodatno naručiti i kompletnu montažu (u zadnjem koraku vaše narudžbe  na stranici gdje se nalazi pregled narudžbi):

Cijena za osnovni servis bicikla za odrasle iznosi 129,99 kuna, za djecu 99,99 kuna (do 24 cola). Montaža se prilikom preuzimanja u poslovnici Hervisa plaća posebno i traje dodatna 2 do 4 radna dana. Upute: Plaćanje bicikla tj. montaže prilikom preuzimanja u tom slučaju nije moguće.

Ako ste se odlučili za kompletnu montažu bicikla, vaš će bicikl biti dostavljen izravno u poslovnicu Hervisa po vašem izboru. Čim bicikl bude dostavljen u poslovnicu, stručni suradnik će vas nazvati telefonom zbog eventualnih pitanja/posebnih želja tj. kako bi s vama dogovorio predviđeni rok preuzimanja. Na taj način štedite vrijeme i s dobrim osjećajem uživate u sigurnosti svojega novog bicikla.

Naš čitav internetski prodajni program bicikala možete naći ovdje >>

Povrat u roku 14 dana Povrat u roku 14 dana
SSL sigurnost SSL sigurnost
Besplatni povrat Besplatni povrat
Opći uvjeti poslovanja Opći uvjeti poslovanja
Gore Gore