Preskoči na sadržaj Preskoči na navigacijski zaslon

Vikend akcija: -25% na ukupnju kupnju u trgovinama i internetu  i -10% na bicikle na internetu!

VIŠE INFORMACIJA

Samo danas: DODATNIH -10% na navijački asortiman. AJMOOO NAŠIII !!!! Kod: VATRENI

Pregledaj ponudu
Hervis Club Pronađi poslovnicu
Menu      
mega-count-button-down

Hervis Sports - Zaštita osobnih podatka
Hervis sports (stanje na dan 1. 6. 2015.)

Suglasni ste da će se osobni podaci prikupljeni i dostupni u slučaju sklapanja ugovora odnosno postupka rezervacije, i koje ste stavili na raspolaganje, pohraniti, obraditi na poslužitelju poduzeća SPAR Austrija, matičnog poduzeća Hervis Sport- und Modegesellschaft m.b.H. te da će se upotrebljavati tijekom trajanja ugovora (obrada narudžbe i obračun). Osobni podaci obuhvaćaju sve informacije na osnovi koji se osoba može izravno ili neizravno identificirati, npr. ime, adresa prebivališta, adresa e-pošte itd. 

Pri pohranjivanju i obradi vaših podataka Hervis strogo uzima u obzir austrijski zakon odnosno, ako je to potrebno, odgovarajući zakon o zaštiti podataka u vašoj državi. Uzimajući u obzir tehničke mogućnosti i gospodarsku opravdanost Hervis će poduzeti sve mjere kojima se osigurava zaštita osobnih podataka. Posebice pri obavljanju usluga, Hervis će surađivati samo s takvim zaposlenicima i trećim poduzećima koji su se u odnosu prema Hervisu obvezali da će poštovati povjerljivost podataka. 

Rado ćemo vam dostaviti informacije o vašim osobnim podacima koji su pohranjeni kod nas. U bilo kojem trenutku možete nas zamoliti za popravke, brisanje i blokadu svojih osobnih podataka koji su pohranjeni kod nas, i to s budućom primjenom, te opozvati suglasnost za uporabu svojih podataka. 

U svrhu i tijekom provjere te kako bi se izbjegla kašnjenja u plaćanju, vaše potrebne osobne podatke prosljeđujemo tvrtki Payment Service Provider PayUnity (www.payunity.com); podatke o kreditnoj kartici ne pohranjuje Hervis, već PayUnity. Prilikom prijenosa podataka SSL vezom naš partner za plaćanja kodira vaše kartične podatke. 

U svrhu i tijekom trajanja pripreme narudžbe, otpreme robe i za obradu povrata vaše potrebne osobne podatke dostavit ćemo samo poduzećima koja su ovlaštena od strane Hervisa. 

Upotreba osobnih podataka u slučaju odabira Klarne kao načina plaćanja 

Ako ste kao način plaćanja odlučili upotrijebiti usluge plaćanja Klarna, odnosno račun Klarna i kupnju na rate Klarna, dali ste svoju suglasnost da možemo prikupiti sljedeće osobne podatke koji su potrebni za obradu kupnje na račun te za provjeru identiteta i boniteta kao što su ime i prezime, adresa, datum rođenja, spol, adresa e-pošte, IP adresa, telefonski broj i podatke koji su potrebni za provođenje kupnje na račun povezane s narudžbom kao što su količina proizvoda, broj proizvoda, iznos računa i porez u postotku te da ih možemo dostaviti Klarni. Dostavljanje podataka provodi se kako bi Klarna mogla izdati račun za provođenje kupnje na vaš željeni način plaćanja računa te da provesti provjeru identiteta i boniteta. Pri tome se Klarna u skladu sa saveznim zakonom o zaštiti podataka opravdano zanima za dostavu osobnih podataka kupca i potrebni su joj za pribavljanje identiteta i boniteta kod bonitetnih agencija.

U Austriji je to sljedeća bonitetna agencija:

Deltavista GmbH, Diefenbachgasse 35 1150 Beč  

U Njemačkoj to mogu biti sljedeće bonitetne agencije:

  • Schufa Holding AG, Kormoranweg 5, 65203 Wiesbaden
  • Bürgel Wirtschaftsinformationen GmbH & Co. KG, Postfach 5001 66, 22701 Hamburg
  • Creditreform Bremen Seddig KG, Contrescarpe 17, 28203 Bremeninfoscore Consumer Data GmbH, Rheinstraße 99, 76532 Baden-Baden

U okviru odredbe o zasnivanju, izvršenju ili prekidu ugovornog odnosa Klarna prikuplja i koristi, bez obzira na provjeru adresa, i informacije o dosadašnjem platnom ponašanju kupca i procjenjuje vjerojatnost takvog ponašanja ubuduće. Klarna izračunava te vrijednosti na osnovi znanstveno priznatog matematičko-statističkog postupka. Zato će Klarna, između ostalog, trebati i vaše podatke o adresi. Ako se pri tom izračunu pokaže da vaša kreditna sposobnost nije zajamčena, Klarna će vas o tome odmah obavijestiti. 

Opoziv dopuštenja uporabe osobnih podataka za Klarnu  

  1. Dopuštenje da Klarna koristi vaše osobne podatke možete opozvati u bilo kojem trenutku. Međutim, prema potrebi Klarna ima i dalje pravo obrađivati, upotrebljavati i prosljeđivati osobne podatke ako su oni (službi Klarne) potrebni za ugovornu obradu plaćanja, ako je to propisano zakonom ili ako to zahtijeva sud ili neko drugo tijelo.
  2. Podrazumijeva se da u svakom trenutku možete dobiti informacije o osobnim podacima koje pohranjuje Klarna. To pravo jamči savezni zakon o zaštiti podataka. Ako to želite kao kupac ili ako biste Klarni željeli proslijediti promjene u vezi s pohranjenim podacima, možete se obratiti na datenschutz@klarna.de. 

e-novosti  

Odjava: korisnici koji ne žele više primati naše e-novosti ili naše reklamne poruke, trebaju kliknuti na poveznicu "odjava" koja je navedena u svim e-porukama koje šalje Hervis. 

Hervis SportsClub 

Korisnik je suglasan da se podaci koje dostavlja Hervis SportsClubu mogu prikupljati, čuvati i upotrijebiti u cilju internih istraživanja tržišta i marketing. Ovu suglasnost možete u bilo kojem trenutku opozvati putem e-pošte koju možete poslati na office@hervis.si, uz buduću primjenu. Osobni podaci prikupljeni u okviru ove web-stranice pohranjuju se na poslužitelju poduzeća SPAR Austrija, matičnog poduzeća Hervis Sport- und Modegesellschaft m.b.H. 

U skladu s austrijskim odredbama o zaštiti podataka Hervis Sport- und Modegesellschaft m.b.H. te podatke obrađuje na povjerljiv način i upotrebljava ih za aktivnosti povezane s brigom o korisnicima te marketinške aktivnosti (obračun godišnjeg bonusa, obradu pitanja/upita kupaca, slanje reklamnih poruka poštom, e-poštom ili SMS-om). Prosljeđivanje podataka trećim osobama moguće je isključivo u svrhu djelatnosti klupskih usluga. Web-usluga poduzeća SPAR Austrija zaštićena je sustavom vatrozida. Prikupljeni podaci o korisnicima zaštićeni su od pristupa trećih osoba.

Hervis Sport- und Modegesellschaft m.b.H. pridržava pravo da po potrebi iz usluga Hervisovog SportsCluba isključi pojedine osobe ako za to postoje ozbiljni razlozi i ako je isključenje stvarno opravdano.

Povrat u roku 14 dana
Povrat u roku 14 dana
SSL sigurnost
SSL sigurnost
Besplatni povrat
Besplatni povrat
Opći uvjeti poslovanja
Opći uvjeti poslovanja
Gore Gore